ČETRTEK
9
April

Turneja Nj. Svetosti Svamidžija ob 20-letnici Joge v vsakdanjem življenju v Sloveniji


Natisni
Pošlji
Oceni

Svetovno znani ambasador miru in avtor sistema Joga v vsakdanjem življenju, Njegova Svetost Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda (Svamidži) bo ob 20-letnici organizirane vadbe joge po omenjenem sistemu v Sloveniji med 2. in 8. majem 2008 obiskal našo državo.


Program obiska Nj. Svetosti se bo začel 2. maja z mednarodnim seminarjem v Novem mestu, sledila pa mu bodo štiri javna predavanja: 5. maja v Mariboru, 6. maja v Ljubljani, 7. maja v Portorožu, 8. maja pa še v Celju.


Nj. Svetost se bo v času svojega obiska v Sloveniji srečal z župani Novega mesta, Maribora, Pirana in Celja, Alojzijem Muhičem, Francem Kanglerjem, dr. Tomažem Gantarjem in Bojanom Šrotom. Na javnem predavanju v Ljubljani bodo o multikulnosti spregovorili Zoran Janković, župan MO Ljubljana, prof dr. Andreja Kocjančič, rektorica Univerze v Ljubljani in igralka Polona Vetrih.

Njegova Svetost Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda je za svoje desetletja dolgo humanitarno in duhovno delo v dobrobit vsega človeštva prejel številna visoka priznanja najvišjih državnih voditeljev v Evropi in po svetu. Nj. Svetost je redni gost in predavatelj na svetovnih konferencah za trajnostni razvoj, srečanjih Združenih narodov in konferencah za mir, kjer poudarja princip nenasilja po vzoru Mahatme Gandhija. Kot ambasador miru je Nj. Svetost pobudnik Svetovnih mirovnih vrhov, ki temeljijo na spoštovanju kultur, veroizpovedi, trajnostnega razvoja in enakosti med spoloma. Vsako leto jih organizira druga država in mesto: oktobra 2006 je bila gostiteljica Ljubljana, letošnjega pa je gostil Wellington na Novi Zelandiji.Spletna stran:  http://www.jvvz.org
Elektronska pošta:  pr.slo@yogaindailylife.org
Telefon: 040 435 000
Nastopajoči: Njegova Svetost Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda (Svamidži)

Organizator:  Zveza joga društev Slovenije

TERMINI:


Prireditve v sklopu:
Predavanje z naslovom "Duhovno prebujanje za svetovni mir" v Mariboru
Predavanje z naslovom "Duhovno prebujanje za svetovni mir" v Ljubljani
Predavanje z naslovom "Duhovno prebujanje za svetovni mir" v Portorožu
Predavanje z naslovom "Duhovno prebujanje za svetovni mir" v CeljuPrireditev vstavil: Društvo Joga v vsakdanjem življenju, Maribor
Dne: 25.4.2008 11:33:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: